sandal logo

poli 12

Εκδήλωση κοπής πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Αναβάθμιση δομών και υπηρεσιών για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων – Εκδήλωση για την κοπή πίτας, παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και στελεχών των Υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας

Στην αναβάθμιση δομών και υπηρεσιών στα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, που πραγματοποιήθηκε παρουσία Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και πλήθους κόσμου.

Ο κ.Μαμάκος υπογράμμισε την ανάγκη ενεργοποίησης και συμμετοχής των δημοτών όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ανάταξη του Δήμου Λαρισαίων. «Είναι μια προσπάθεια συλλογική, μια προσπάθεια που χρειάζεται τη συμβολή και τη σύμπραξη όλων των γενεών. Οι εμπειρίες οι δικές σας είναι πολύτιμη συνεισφορά στη μάχη που δίνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στην πόλη μας, σε όλα τα επίπεδα. Για έναν Δήμο σύγχρονο, έξυπνο, καινοτόμο, με σύγχρονες υπηρεσίες προς τους πολίτες και μια διαφορετική φιλοσοφία διοίκησης. Δίνουμε προτεραιότητα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με την ενίσχυση της λειτουργίας περισσότερων χώρων ΚΑΠΗ στις συνοικίες και τις γειτονιές μας, με περισσότερες υπηρεσίες υγείας, άθλησης και ευεξίας που υλοποιούμε βήμα-βήμα. Σε αυτή την προσπάθεια, σας θέλουμε όλες και όλους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους», σημείωσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων. 

240304 kapi kopi pitas

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κ.Παναγιώτης Δαλαμπύρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής των ΚΑΠΗ με την προσθήκη νέων χώρων και την αναδιαμόρφωση των υφισταμένων. Παράλληλα επισήμανε την πρόθεση της Αντιδημαρχίας για τη συνέχιση και την ενίσχυση των υπαρχόντων δράσεων, καθώς και την ένταξη καινούργιων δραστηριοτήτων και προγραμμάτων που ενισχύουν την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

240304 kapi kopi pitas

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους  ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρόνοιας  κ. Θεόδωρος Κυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης πατήρ Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Χρήστος Τερζούδης, ο Αντιδήμαρχος  Δημοτικής Αστυνομίας  και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κ. Ευάγγελος Παπαλέξης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικού Σχεδιασμού Κων/νος Καλόγηρος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας κ. Φώτης Τζατζάκης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης κ. Κων/νος Βλαχούλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Βάϊος Κυριτσάκας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φροντίδας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων κ. Ευρυδίκη Γούλα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης κ. Κων/νος Λυγούρας, ο πρόεδρος της χορωδίας ΕΥΕΣΤΩ κ. Γεώργιος Ραϊλης, η Προϊσταμένη του τμήματος ΚΑΠΗ και υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης κ. Δήμητρα Κωστοπούλου καθώς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.

240304 kapi kopi pitas

Να σημειωθεί ότι η χορευτική ομάδα των ΚΑΠΗ, με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κ.Έφη Σούλτου παρουσίασε ελληνικούς & latin χορούς, ενώ η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ Φαλάνης με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κ.Κατερίνα Νυχτερίδα συμπλήρωσε την εορταστική ατμόσφαιρα με παραδοσιακούς χορούς. Τυχερές της βραδιάς ήταν οι κ.κ Μυρσίνη Παπαδάκη και Παρασκευή Τσιλοφύτου, οι οποίες κέρδισαν το φλουρί.

240304 kapi kopi pitas

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1