sandal logo

poli 12

Εσωτερικός Δακτύλιος - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ανακατασκευή πεζοδρομίων στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Από Δευτέρα σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με τις εργασίες για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (έναντι οδού Κουτσίνα) έως την οδό 23ης Οκτωβρίου, αλλά και επί της οδού 23ης Οκτωβρίου, στο τμήμα από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την οδό Αιόλου, συνεχίζονται τα έργα της α’ φάσης για την ολοκλήρωση του Εσωτερικού Δακτυλίου της Λάρισας.

Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, θα τεθούν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας (τοπική μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας λόγω της στένωσης του οδοστρώματος), με απαγόρευση στάθμευσης στη ζώνη των έργων και θέσπιση ορίου ταχύτητας 30 km/h.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, οι εργασίες της Α’ φάσης του παραπάνω έργου συνεχίζονται κανονικά, με το στάδιο Α5 να διαρκεί 52 ημέρες, και το στάδιο Α14 να έχει διάρκεια 30 ημερών αντίστοιχα σύμφωνα με το ΦΕΚ 4693/Β/22-7-2023, που αφορά τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (εργοταξιακού χαρακτήρα) για το έργο.

Η ισχύς των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα έχει εφαρμογή έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, καθ’ όλο το 24ωρο. Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και στην οδό 23ης Οκτωβρίου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό έργο «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», με συνολικό προϋπολογισμό 11,7 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του ΥΠΕΣ και τον Δήμο Λαρισαίων.

Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες για να δείτε τα σχέδια των εργασιών:

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1