sandal logo

poli 12

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Προμήθεια βοηθητικού εξοπλισμού Πληροφορικής και ανταλλακτικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να προμηθευτεί βοηθητικό εξοπλισμό πληροφορικής και ανταλλακτικά, όπως περιγράφεται στην επισυναπτόμενη Τεχνική Περιγραφή με αρ.πρωτ. 20200/25-4-2019.

Η προμήθεια θα γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής ανά Ομάδα προμήθειας και με ενδεικτικό συνολικό προϋπολογισμό μέχρι 16.250,20 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Προσφορές υποβάλλονται ανά Ομάδα, για μία, για δύο ή περισσότερες καθώς και για όλες τις Ομάδες.

Παρακαλούμε να μας στείλετε προσφορά (τεχνική και οικονομική) με φυσική παρουσία στο Δημαρχείο, Ίωνος Δραγούμη 1, Λάρισα, 3ος όροφος, Τμ. Υποστήριξης Πληροφορικών Συστημάτων και Επικοινωνιών, (αρμ.υπάλ. Δράκου Ελένη, τηλ: 2413 500273) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι Τετάρτη 29/5/2019, ώρα 12:00 μ.μ.

Για την Πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ
Για τις Τεχνικές Προδιαγραφές πατήστε ΕΔΩ
Για τους Πίνακες Συμμόρφωσης πατήστε ΕΔΩ
Για το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1