ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (WI-FI) TOY ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός :

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την υπηρεσία συντήρησης Υφιστάμενου Ασύρματου Ευρυζωνικού Δικτύου (Wi-Fi) μέχρι 31/12/2018.
Η συντήρηση αφορά την ορθή λειτουργία του διακομιστή λειτουργίας του δικτύου στο σύνολο του, την δρομολόγηση του δικτύου οπτικών ινών που διασυνδέει το ασύρματο δίκτυο, την σωστή λειτουργία του εξοπλισμού (18 θέσεις κεραιών) καθώς και το λογισμικό διαχείρισης και δρομολόγησης των κόμβων, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του δικτύου στον Δήμο Λαρισαίων.
Η διαδικασία θα γίνει με απ'ευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη πορσφορά μόνο βάσει τιμής και με ενδεικτικό προϋπολογισμό μέχρι 6.820,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Παρακαλούμε να μας στείλετε προσφορά για την εν λόγω υπηρεσία, με φυσική παρουσία στο Δημαρχείο, Ίωνος Δραγούμη 1, Λάρισα, 3ο όροφο, Τμ. Υποστήριξης Πληροφορικών Συστημάτων και Επικοινωνιών (αρμ.υπαλ. Δράκου Ελένη) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι Τετάρτη 25/4/2017, 12:00 η ώρα.

Για την πρόσκληση δείτε ΕΔΩ