sandal logo

poli 12

Έναρξη συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης ΕΝ.ΠΟ.Λ. με Μάρω Δούκα

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Λέσχη Ανάγνωσης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου των συναντήσεών της που θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των ΕΝ.ΠΟ.Λ. (Λάμπρου Κατσώνη 37), ενώ παράλληλα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε νέα μέλη.

Οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση, έχουν χαρακτήρα ανοιχτής συζήτησης με τη βοήθεια συντονιστή-μέλους της ομάδας και αφορούν τη γνωριμία με το έργο Ελλην(ιδ)ων και ξένων πεζογράφων των τελευταίων δύο τουλάχιστον αιώνων. Μέλη της Λέσχης μπορούν να γίνουν ενήλικες αναγνώστες και αναγνώστριες ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, μορφωτικού επιπέδου ή άλλων κοινωνικών και πολιτισμικών διαφοροποιήσεων. Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η αγάπη για τη λογοτεχνία και η επιθυμία για μοίρασμα της αναγνωστικής εμπειρίας.

Στην πρώτη της συνάντηση για την φετινή χρονιά, η Λέσχη Ανάγνωσης, ύστερα από την υποδοχή των νέων μελών, θα συζητήσει για το πεζογραφικό έργο της Μάρως Δούκα (1947-), όπως είχε αποφασιστεί κατά την τελευταία συνάντηση πριν από τις θερινές διακοπές.
Για περισσότερες πληροφορίες: 6981072593 / Γιάννης Βαγγελοκώστας
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να μοιραστούμε λογοτεχνικές αναγνώσεις!

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1