sandal logo

poli 12

Δικτύωση Φορέων με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

kentro koin foreis

Συνεχίζονται με επιτυχία οι προγραμματισμένες ενημερωτικές συναντήσεις του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινότητας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με τους φορείς και τα νομικά πρόσωπα της πόλης σε μια προσπάθεια συλλογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων και δυσκολιών των πολιτών.


Σειρά είχε ο σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ν.Π.Ι.Δ. «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» όπου τα μέλη του ενημέρωσαν το προσωπικό για το έργο και τις δράσεις του, στο πλαίσιο της δικτύωσης των φορέων, με σκοπό την μελλοντική τους συνεργασία.


Ο σύλλογος «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» αποτελεί τον πρώτο φορέα σωφρονιστικής και επανενταξιακής μέριμνας που λειτουργεί στη Λάρισα. Τα μέλη του παρουσίασαν τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες τους τονίζοντας ότι την τελευταία 2ετία νέα μέλη προστέθηκαν στο δυναμικό του, χαρτογράφησαν τις δομές που μπορούν να συμβάλουν στην επανένταξη, υλοποίησαν προγράμματα ελληνομάθειας και δημιούργησαν χώρο μόνιμης έκθεσης και πώλησης των έργων των εγκλείστων και των εθελοντών.


Αντίστοιχα ενημερώθηκαν για την λειτουργία και το ευρύ πεδίο δράσης του Κέντρου Κοινότητας ως δομή η οποία αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του πολίτη με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων. Στο Κέντρο Κοινότητας μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή/και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους όπως ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης και σίτισης, προβλήματα διαβίωσης, ενημέρωσης για προγράμματα συμβουλευτικού, εκπαιδευτικού, επαγγελματικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.


Για τη «ΔΙΕΞΟΔΟ», Ταγματάρχου Βελλησαρίου 68, τηλ.6932430123, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


To Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρούσβλετ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410680242, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες λειτουργίας: καθημερινά 8:00 π.μ. έως 16:00μ.μ.


Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, Δημοσθένους 45, Τηλέφωνο 2410231122, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες λειτουργίας: καθημερινά: 8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1