sandal logo

larissa

«5ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου Θ. Αγγελόπουλος» - Πρόγραμμα Tρίτη 9 Απριλίου 2019

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνεχίζεται με επιτυχία το «5ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου Θ. Αγγελόπουλος» που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών και την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, στο Χατζηγιάννειο.

Την Tρίτη 9 Απριλίου 2019 στις 7:00 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους» του Τώνη Λυκουρέση. Μουσική: Μίνως Μάτσας. Τραγούδι: Χάρις Αλεξίου. Παίζουν: Γιάννης Φέρτης, Άκης Σακελαρίου, Ρηνιώ Κυριαζή, Δήμητρα Ματσούκα, Χρήστος Λούλης, Κων/νος Παπαχρόνης, Ειρήνη Ιγγλέση, Λένα Παπαληγούρα...

Υπόθεση

Κέρκυρα, αρχή του 20ου αιώνα. Ο έρωτας δύο νέων ανθρώπων θυσιάζεται στον βωμό μιας ωμής οικονομικής συναλλαγής. Μέσα από την ένταση των ερωτικών σχέσεων και τα πάθη που αυτές προκαλούν εξελίσσεται η δραματική πτώση της αρχοντικής οικογένειας των Οφιομάχων και παράλληλα η άνοδος της νέας αστικής τάξης στην Ελλάδα.

Η ταινία κέρδισε δέκα βραβεία το 2008 στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με το κοινό ο σκηνοθέτης της ταινίας.

9:20 μ.μ. Βράβευση της ηθοποιού Βέρας Κρούσκα.

Η Βέρα Κρούσκα γεννήθηκε στην Αθήνα. 190409 panorama1
Πήρε άδεια από την επιτροπή "εξαιρετικών ταλέντων" για να φοιτήσει στη σχολή του Ωδείου Αθηνών σε ηλικία 15 χρονών.

Πήρε μαθήματα κλασικού και μοντέρνου χορού και φωνητικής. Πρώτη εμφάνιση στο θέατρο στο έργο "Σαράντα καράτια" πλάι στην Έλλη Λαμπέτη. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Αλέξη Σολομό, Μιχάλη Κακογιάννη, Νίκο Κούνδουρο, Σταμάτη Φασουλή, Κώστα Μπάκα, Γιώργο Αρμένη, Παντελή Βούλγαρη, Κοραή Δαματη, Γιώργο Θεοδοσιάδη, Γιάννη Ιορδανίδη, Γιώργο Ρεμούνδο.

Έχει λάβει μέρος σε 13 ταινίες με σημαντικότερες τις: "Όχι", "Χρυσομαλλούσα", "Ο ασυμβίβαστος", "Το αίμα των αγαλμάτων", "Και ξανά προς τη δόξα τραβά" κ.α.

Σε σίριαλ την έχουμε δει στα: "Το κορίτσι της Κυριακής", "Ο δρόμος χωρίς γυρισμό", "Εν Αθήναις", "Μεθυσμένη πολιτεία", "Οι εντιμότατοι", "Το ταξίδι", "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά", "Οι επαγγελματίες", "Αν υπήρχες θα σε χώριζα", "Γεώργιος Βυζηινός", "7 θανάσιμες πεθερές" και "Safe sex".

9:30 μ.μ. «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Με τους: Μάκης Παπαδημητρίου, Έλλη Τρίγγου, Γιάννης Τσορτέκης, Παύλος Ορκόπουλος, Μαρία Καλλιμάνη, Σύλλας Τζουμέρκας, Γιάννης Οικονομίδης...


Υπόθεση
Ο Κωστής είναι ένας 40χρονος γιατρός που φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Ο χειμώνας περνά ήσυχα και ανιαρά στο αραιοκατοικημένο νησί, το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν. Η ρουτίνα του συνεσταλμένου Κωστή ανατρέπεται από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών εισβάλλει απροσδόκητα στη βαρετή καθημερινότητά του.

Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι που κρύβει σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.
Θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με το κοινό ο ηθοποιός της ταινίας Μάκης Παπαδημητρίου.

190409 panorama3190409 panorama3

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1