Συνάντηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού με τους καθηγητές της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου και της Ανώτερης Σχολής Χορού

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού Πάνου Σάπκα με τους νέους και παλαιότερους καθηγητές της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου και της Ανώτερης Σχολής Χορού.

Συγκεκριμένα, o αντιδήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Δημήτρη Κυανίδη, καλλιτεχνικό συντονιστή, και στους άλλους καθηγητές, καλή επιτυχία στο εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό τους έργο, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δυναμική της Σχολής και την ικανοποίησή του από την ποιότητα του παραγόμενου έργου.

Yποσχέθηκε δε, ότι θα είναι αρωγός σε ό,τι χρειαστεί για την αναγκαία επίδειξη περισσότερης εξωστρέφειας, με στόχο την αύξηση της εμβέλειας της Σχολής και την προβολή του επιτελούμενου έργου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κύριος Γκες Μίχωφ, καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής έως το 2017, ο οποίος ευχήθηκε στον κύριο Κυανίδη και στους άλλους συνεχιστές του, καλή επιτυχία στο έργο τους, να εμπνέονται από το παρελθόν, αλλά κυρίως να προσβλέπουν στο μέλλον.

Επίσης παραβρέθηκαν: η Προϊσταμένη του Τμήματος Χορού Βίκυ Μπασιάκου, καθηγήτρια θεωρητικών μαθημάτων στην Ανώτερη Σχολή Χορού, οι καθηγήτριες κλασικού χορού και συναφών μαθημάτων στην Ανώτερη Σχολή Χορού και Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Ελευθερία Ζαχαρία, Κατερίνα Μπούτου, Νικολέτα Μπατζαλέξη, Βασιλική Σουλτούκη, οι καθηγήτριες σύγχρονου χορού και συναφών μαθημάτων στην Ανώτερη Σχολή Χορού και Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Αθηνά Μανώλη και Δανάη Χριστακάκου, η καθηγήτρια Ελληνικών Χορών και Ανατομίας στην Ανώτερη Σχολή Χορού Δέσποινα Τσιρούλη, και ο μουσικός συνοδός και καθηγητής Μουσικής στην Ανώτερη Σχολή Χορού Αποστόλης Γιάγκος.