Ο κύριος Απ. Καλογιάννης σε συνάντηση με τον Όμιλο φίλων Θεσσαλικής ιστορίας και την Φωτοθήκη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τα συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στην θέση του δημάρχου Λαρισαίων και τις ευχές τους για «καλή και εποικοδομητική θητεία» εξέφρασαν τα μέλη των ΔΣ του Ομίλου Φίλων Θεσσαλικής Ιστορίας και της Φωτοθήκης που επισκέφθηκαν τον κ. Καλογιάννη στο γραφείο του στο δημαρχείο. Στη συνάντηση μετείχαν οι κ.κ. Κ. Σπανός, Κ. Θεοδωρόπουλος, Β. Τσολάκης, Αθ. Μπετχαβές, Β. Ρηγόπουλος, Γ. Μπαλής, Β. Θεοδωρόπουλος, Ν. Παπαθεοδώρου, Αχ. Καλτσάς, Θ. Κυριάκος και Σπ. Μπαρμπούτης.

Τα μέλη του ΟΦΘΙ και της Φωτοθήκης συζήτησαν ακόμη με τον δήμαρχο Λαρισαίων για την ανάγκη ο Όμιλος να λειτουργεί ως σύμβουλος του δήμου στα θέματα π.χ. ονοματοθεσίας οδών, πλατειών κ.ο.κ., να υπάρχουν δυνατότητες γνωριμίας με την ιστορία της πόλης σε συνέδρια που διεξάγονται στην πόλη με ευθύνη του δήμου, να γραφτεί ένας τόμος ευσύνοπτος και ιστορικά πλήρης για την ιστορία της Λάρισας κ.α. Επίσης έθεσαν εκ νέου το ζήτημα της προώθησης του Μουσείου Πόλης και της δημιουργίας ενός Δημοτικού Κέντρου Ιστορίας και Τεκμηρίωσης.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, αφού ευχαρίστησε για τις ευχές και εξήρε για άλλη μια φορά την άριστη συνεργασία του δήμου τόσο με τον ΟΦΘΙ όσο και με την Φωτοθήκη, επανέλαβε αυτό που και κατά την προηγούμενη περίοδο είχε δεσμευτεί ότι δηλαδή «το Μουσείο Πόλης θα δρομολογηθεί κατά την δεύτερη θητεία της Δημοτικής Αρχής» και άκουσε με πολλή προσοχή τις προτάσεις που έγιναν υποσχόμενος πως θα εξεταστούν για να προχωρήσουν με τον καλύτερο και επωφελέστερο για την πόλη τρόπο.

190612 fotothiki