Κοινωνικό Παντοπωλείο - Προσφορά τροφίμων από την Ένωση Αποστράτων Αεροπορίας, Παράρτημα Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Ένωση Αποστράτων Αεροπορίας Παράρτημα Λάρισας προσέφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών του Πάσχα ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Τα τρόφιμα παρέδωσαν τα μέλη της Ένωσης συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο κο Μαργαρίτη Θανάση, όπου και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τα στελέχη της Δομής. . Επίσης το παρόν έδωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους. .
Επιπλέον μοιράστηκαν Πασχαλινές λαμπάδες στα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου τις οποίες προσέφεραν επιχειρήσεις της πόλης όπου και τις ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία αυτή.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

190508 apostratoi