Κοινωνικό Παντοπωλείο - Προσφορά ειδών στους άπορους φυλακισμένους

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ρούχα και κουβέρτες για τους άπορους φυλακισμένους των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας παρέδωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στο Διευθυντή των Φυλάκων κο Δημήτρη Παπαδόπουλο στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.


Η παράδοση έγινε στο χώρο των φυλακών όπου και έγινε ενημέρωση από τον διευθυντή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , ενώ από την πλευρά του Δήμου έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα πρόνοιας κο Μιχάλη Αναστασίου, τη Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Ευθυμία Ζιώγα καθώς και από τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

181204 fylakes


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.