sandal logo

poli 12

Πρώτη επίσκεψη στο Δημαρχείο Λάρισας του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την πρώτη του επίσκεψη στο Δημαρχείο της Λάρισας, πραγματοποίησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Τον νέο Μητροπολίτη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής.

181112 mitropol1.jpg

Η πρώτη, εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον κ. Ιερώνυμο να εκφράζει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο λαός της Λάρισας την ημέρα της ενθρόνισής τους.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και των δράσεων που έχει αναπτύξει ο Δήμος, ενώ ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εξέφρασε την επιθυμία για στενότερη συνεργασία Εκκλησίας – Αυτοδιοίκησης για θέματα που άπτονται της στήριξης των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Δημαρχείο ο κ. Ιερώνυμος υπέγραψε και την αίτηση της μεταδημότευσής του στο Δήμο Λαρισαίων.

Επίσης στο τέλος της συνάντησης Μητροπολίτης και Δήμαρχος αντάλλαξαν δώρα με τον κ.Ιερώνυμο να χαρίζει στον Δήμαρχο μία εικόνα με τους Επισκόπους Λαρίσης Άγιο Αχίλλιο και Άγιο Βησσαρίωνα και τον Δήμαρχο να προσφέρει αντίγραφα νομισμάτων της Λάρισας και εκδόσεις για την πόλη.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1