Κοινωνικό Παντοπωλείο - Προσφορά τροφίμων από το τμήμα μπάσκετ της ΕΑΛ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

181102 eal trofima

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε το τμήμα μπάσκετ της ΕΑΛ ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.


Τα τρόφιμα παρέδωσε ο προπονητής του τμήματος κος Δημήτρης Σταυρόπουλος καθώς επίσης και τα μέλη της Διοίκησης κύριοι Γιώργος και Πέτρος Σταυρόπουλος. Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο εντεταμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Μιχάλης Αναστασίου καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.