sandal logo

poli 12

Νέος παιδικός σταθμός στην Ανθούπολη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

• Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 1,9 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Δήμου

• Εγκρίθηκε η μελέτη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων

Νέος παιδικός σταθμός στην συνοικία της Ανθούπολης πρόκειται να ανεγερθεί απο το Δήμο Λαρισαίων το επόμενο χρονικό διάστημα. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η εισήγηση της δημοτικής αρχής και η μελέτη του έργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο 1,9 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμο. Ο νέος παιδικός σταθμός θα ανεγερθεί σε δημοτικό οικόπεδο κοντά στις σχολικές μονάδες της συνοικίας.

Ο νέος Παιδικός σταθμός που θα καλύπτει τις ανάγκες των οικογενειών της Ανθούπολης αλλά και της Νέας Πολιτείας, θα κατασκευαστεί σε δημοτικό οικόπεδο και το κτίριο θα διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και α’ όροφο. Σύμφωνα με την μελέτη το κτίριο έχει κάλυψη 354,22 τμ και δόμηση 1.037,06 τμ.

Ο νέος παιδικός σταθμός θα περιλαμβάνει τους παρακάτω χώρους:

• Υπόγειο εμβαδού 354,22 τ.μ το οποίο θα περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους, αποθηκευτικούς χώρους, λεβητοστάσιο, χώρο πυρόσβεσης κλπ.
• Ισόγειο, δομήσιμης επιφάνειας 314,22 τμ και ημιυπαίθριους χώρους 38,80 τ.μ το οποίο θα περιλαμβάνει αίθουσα ύπνου νηπίων, αίθουσα απασχόλησης νηπίων, κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, χώρο για το προσωπικό, γραφείο διεύθυνσης, WC Α.Μ.Ε.Α., WC νηπίων και WC προσωπικού - κοινού.
• Όροφος, δομήσιμης επιφάνειας 354,22 τμ οποίος θα περιλαμβάνει γραφείο πολλαπλών χρήσεων, μόνωση, αίθουσα ύπνου βρεφών, αίθουσα απασχόλησης βρεφών, χώρο αλλαγής βρεφών, χώρο παρασκευής γάλακτος, αίθουσα ύπνου νηπίων, αίθουσα απασχόλησης νηπίων, αίθουσα ύπνου νηπίων Α.Μ.Ε.Α., αίθουσα απασχόλησης νηπίων Α.Μ.Ε.Α. και WC Α.Μ.Ε.Α. νηπίων.

Μετά τη χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ακολουθήσει η προκήρυξη του έργου.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1