Κέντρο Κοινότητας - Ενημερωτική εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό έργο OnGea

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, προσκαλούν τους συνεργάτες τους στην ενημερωτική εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό έργο OnGea, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 12.00 στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος, κεντρικό κτίριο).

Η εκδήλωση έχει ως στόχο:

-να αναδείξει τις δυνατότητες των εκπαιδευτικών δράσεων Ευρωπαϊκής κινητικότητας,

-να αποτελέσει πλαίσιο για γόνιμη συνεργασία με στόχο την αύξηση των ευκαιριών Ευρωπαϊκής κινητικότητας για νέους και ενήλικες της περιοχής

-να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τα καινοτόμα εργαλεία που έχουν παραχθεί στο πλαίσιο του έργου OnGea και που διευκολύνουν το έργο τόσο των φορέων που υλοποιούν ή επιθυμούν να υλοποιήσουν Ευρωπαϊκές κινητικότητες (Erasmus+), όσο και των συμμετεχόντων σε αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε

με την κα Βάσια Νημά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 2410 680250)

ή τον κ. Ανδρέα Αλμπάνη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ 6977 081445).

Για την πρόσκληση, πατήστε ΕΔΩ