Ενημερωτική συνάντηση με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

180529 perifereia

Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας των ανωτέρω δομών πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Σημειώθηκαν παράλληλα πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για κοινές δράσεις και ενημερώσεις για τον πληθυσμό Ρομά, σχετικά με θέματα που αφορούν την ατομική υγιεινή, την στοματική υγεία, τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, τον οικογενειακό προγραμματισμό, την πρόληψη σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, την πρόληψη εξαρτήσεων από ουσίες, όπως ναρκωτικά, κάπνισμα, αλκοόλ, διαδίκτυο.


Η συνεργασία των φορέων και των δομών είναι πρωτεύουσα όσον αφορά την επίτευξη της ολοκληρωμένης ενημέρωσης για θέματα δημόσιας υγείας καθώς και για την προάσπιση και προαγωγή της υγείας. Θέματα που συνδέονται άμεσα με τον πληθυσμό που εξυπηρετεί το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά.


Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρουσβέλτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410680242, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες λειτουργίας: καθημερινά 08:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.
Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, Δημοσθένους 45, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410231122, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014- 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.