Πάρτι αυλαίας του «Πάρκου των Ευχών»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και συγκίνησης από τις πρωτόγνωρες εμπειρίες, δεκάδες άνθρωποι που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την υλοποίηση και την λειτουργία του «Πάρκου των Ευχών» συμμετείχαν στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε για την ολοκλήρωση και τη λήξη αυτού του πρωτόγνωρου εγχειρήματος.

Εθελοντές και εργαζόμενοι, τα μέλη της ΚοιΣΠΕ «Μυρμιδόνες», επαγγελματίες που δραστηριοποιήθηκαν στο Πάρκο και βεβαίως ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάνης αντιδήμαρχοι, διευθυντικά στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ, δημοτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι της πόλης που συμμετείχαν στις πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων, συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη και πραγματικά ζεστή εκδήλωση.

Κοινό στοιχείο όλων των συμμετεχόντων στο πάρτι, πέρα από την μεγάλη ή μικρή συμμετοχή στην υλοποίηση μιας τεράστιας προσπάθειας, που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου, άφησε θετικές εντυπώσεις και σχόλια και κατέδειξε ότι η Λάρισα μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα προς το μέλλον ήταν τα μοναδικά συναισθήματα του άγχους, της αγωνίας, της ικανοποίησης και της χαράς από το γεγονός ότι το Πάρκο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ομαλότητα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ,ευχαρίστησε όλους συντελεστές του Πάρκου για την υλοποίηση και την ομαλή και απολύτως ασφαλή λειτουργία του Πάρκου, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της λήψης της απόφασης για τη διοργάνωση του «Πάρκου των Ευχών» και ευχαρίστησε με θερμά λόγια όσους συμμετείχαν στο εγχείρημα και κυρίως στους εθελοντές. Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι η πόλη αποκόμισε σημαντικά οφέλη από το «Πάρκο των Ευχών», συμπληρώνοντας ότι οι προοπτικές για τα επόμενα χρόνια για το Πάρκο και για την πόλη είναι πάρα πολύ μεγάλες. Τέλος επεσήμανε ότι ο συνολικός απολογισμός για το Πάρκο θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ εν μέσω χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού υπογράμμισε ότι του χρόνου το Πάρκο των Ευχών θα είναι πιο λαμπερό και θα ενθουσιάσει ακόμα περισσότερους σε όλη τη χώρα.

Την καθημερινή αγωνία των ανθρώπων που ενεπλάκησαν στην προσπάθεια, περιέγραψε και ο αντιδήμαρχος Παν. Νταής, ενώ ακολούθησε η επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στους εθελοντές. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με τη βραδιά να ολοκληρώνεται με χορό και τραγούδι.

Είχε προηγηθεί, στην Μεγάλη Σκηνή του Πάρκου, η τελευταία συναυλία των “The Swingin’Cats”.

 

180112 parti2

180112 parti1