sandal logo

poli 12

Νέος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο πρωταθλητής με την ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Λαρισαίων

Ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη για ζητήματα αθλητισμού, αναλαμβάνει ο Λαρισαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Αλεξούλης.

Η σχετική απόφαση υπεγράφη από τον δήμαρχο Λαρισαίων την Παρασκευή, ενώ ο Γιάννης Αλεξούλης, σε συνεργασία με το δήμαρχο και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Γ. Κωσταρόπουλο θα εργαστεί για την υλοποίηση της πολιτικής της δημοτικής αρχής για την στήριξη και ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού.

Ο Γιάννης Αλεξούλης, μέλος της «χρυσής» ΑΕΛ της δεκαετίας του '80 και βασικό στέλεχος των ομάδων που κατέκτησαν το Κύπελλο (1985) και το πρωτάθλημα Ελλάδος (1988), με τεράστια εμπειρία στους αθλητικούς χώρους από διάφορες θέσεις είναι σίγουρο ό,τι θα συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων σε δήλωσή του, μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης, τόνισε τα εξής:

«Ο Γιάννης Αλεξούλης είναι γνωστός τόσο για την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και για την εν γένει συμμετοχή του στα κοινά της πόλης. Εχει συνδέσει το όνομά του με την χρυσή εποχή της ΑΕΛ, ενώ έχει θητεύσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, υπηρετώντας την πόλη με ήθος και αξιοπρέπεια.

Είμαι βέβαιος ότι με την εμπειρία του, την γνώση του και τη διάθεσή του για προσφορά θα συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου στο χώρο του αθλητισμού»

Από την πλευρά, ο κ. Αλεξούλης, τόνισε τα εξής:

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Νομίζω ότι η αγωνία του δημάρχου και η δική μου είναι κοινή για την ανάπτυξη και στήριξη του αθλητισμού στην περιοχή μας. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την νεολαία μας που περνάει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της στους αθλητικούς χώρους.

Είμαι έτοιμος να εργαστώ με όλους τις δυνάμεις για τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο αθλητισμός αφορά όλους τους πολίτες και στόχος μας είναι τις προσπάθειες μας να τις αγκαλιάσουν όλοι.»

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1