sandal logo

Η πόλη σήμερα με μια ματιά

Ημερολόγιο & Επίκαιρα

Μάιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Επιλεγμένες Ανακοινώσεις

27-05-2019
“Ένας Μύλος, μια ιστορία” από το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων

Το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2019, εφάρμοσε με επιτυχία σε σχολικές ομάδες, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ένας Μύλος, μια ιστορία”.

Μαθητές από το 20ο και το 21ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, άκουσαν την ιστορία του αλευρόμυλου και έμαθαν τα ... μυστικά του κτιρίου και της παραγωγής!

Κάθε παιδί κατασκεύασε το δικό του χάρτινο ομοίωμα του Μύλου του Παππά με κόλλα, ψαλίδι και φαντασία!

 

    

27-05-2019
«Ένα Μουσείο για όλους» - Το Λαογραφικό Μουσείο στο 1ο Δ.Α.Δ. Λάρισας

Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και της νέας περιοδικής έκθεσης «Λάρισα 1950-1985: Η Εφημερίδα Ελευθερία αφηγείται», υλοποίησε εκτός των τειχών βιωματικό εργαστήριο για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Οι άνθρωποι του Μουσείου επισκέφθηκαν το 1ο Δ.Α.Δ. Λάρισας, όπου πραγματοποίησαν το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βάζω στην εφημερίδα τη δική μου γελοιογραφία».
Τα παιδιά χρωμάτισαν γελοιογραφίες και τις κόλλησαν στην εφημερίδα, ενώ στο τέλος σφράγισαν τον τίτλο της δημιουργώντας έτσι το δικό τους μοναδικό πρωτοσέλιδο.

Οι δράσεις αυτές έχουν σκοπό να συντελέσουν στην ανάπτυξη της αυτοαντίληψης και των δεξιοτήτων των παιδιών, στην αυτενέργεια, στην αυτονομία τους και στην ανάπτυξη της κοινωνικότητάς τους. μέσω της αλληλεπίδρασης μεταξύ τους, με τους εμψυχωτές του προγράμματος και τα μουσειακά αντικείμενα.
Επίσης, στη διέγερση του ενδιαφέροντος και της προσοχής τους και στην καλλιέργεια του συναισθηματικού τους κόσμου.

Η συνεργασία με το 1ο ΔΑΔ Λάρισας, εντάσσεται στο πνεύμα της δράσης του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας«Ένα Μουσείο για όλους», μιας δράσης που αφορά στη γνωριμία και επικοινωνία του Μουσείου με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ΑμεΑ.

Στο πρόγραμμα «Βάζω στην εφημερίδα τη δική μου γελοιογραφία» συμμετείχε και η Ε΄ τάξη του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

 

                               

20-05-2019
Με γεωθερμία η θέρμανση στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας

Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» εντάχθηκε το έργο με προυπ. 1,1 εκατ. ευρώ

Μια σημαντική απόφαση που αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές της πόλης και ειδικότερα το κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου της Νέας Πολιτείας, ελήφθη από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και αφορά την ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» της εγκατάστασης συστήματος γεωθερμίας, προϋπολογισμού 1.147.692,78 ευρώ (πλέον 275.446,27 ευρώ ΦΠΑ).

Πρόκειται για μελέτη την οποία είχε υποβάλει ο δήμος Λαρισαίων για την εφαρμογή ενός κλειστού κατακόρυφου γεωθερμικού συστήματος θέρμανσης των δύο κολυμβητικών δεξαμενών στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών δαπανών. Ειδικότερα, πρόκειται αφενός για την μεγάλη πισίνα η οποία είναι υπαίθρια και έχει διαστάσεις 25m Χ 50m κα αφετέρου για την εσωτερική πισίνα, διαστάσεων 8m X 12m.

Ο χώρος του κολυμβητηρίου εκτός των κολυμβητικών δεξαμενών περιλαμβάνει χώρους αναψυχής, άθλησης, αποδυτήρια και χώρους γενικής χρήσης. Στο γειτονικό περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου βρίσκονται αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου, ποδοσφαίρου και τένις.

H μελέτη που εγκρίθηκε αφορά στη μετατροπή της υφιστάμενης θέρμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών, με ένα σύστημα υψηλότερης απόδοσης που παρουσιάζει οικονομικότερο χαρακτήρα και βοηθά στην ανάπτυξη και βιοποικιλότητα της ευρύτερης περιοχής του έργου, χωρίς αερολύματα με άμεσο κοινωνικό όφελος και υπευθυνότητα.

Ο πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία ενός υβριδικού συστήματος θέρμανσης. Με τον όρο υβριδικό περιγράφεται η παρουσία περισσότερων από μία μορφή ενέργειας, η οποία χρησιμοποιείται για να εξυπηρετήσει τον ίδιο σκοπό, δηλαδή την θέρμανση των κολυμβητικών δεξαμενών. Έτσι θα υπάρχει συνδυασμός ενός συστήματος γεωθερμίας κλειστού κατακόρυφου κυκλώματος με ένα συμβατικό σύστημα θέρμανσης καυστήρα-λέβητα φυσικού αερίου.

Κατά συνέπεια, μετά την ολοκλήρωση της μελέτης αυτής θα έχουν δημιουργηθεί δύο
συστήματα θέρμανσης εντός του υπογείου του κολυμβητηρίου. Το ένα σύστημα λεβήτων φυσικού αερίου και ένα γεωστάσιο με την γεωθερμική αντλία θερμότητας.

ΠΟΣΟ 3,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΏΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί πως η έγκριση της τελευταίας πρότασης έρχεται λίγο καιρό μετά την έγκριση που έλαβε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κλειστού επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, προϋπολογισμού άνω των 600.000 ευρώ. Οι συστηματικές προσπάθειες αναβάθμισης (ενεργειακά, σε ηλεκτροφωτισμού κ.α.) των αθλητικών υποδομών του δήμου κατά την τελευταία τετραετία έχουν οδηγήσει στην διάθεση ποσού 3.5 εκ. ευρώ για τον σκοπό αυτό, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του δήμου Λαρισαίων.

16-05-2019
Κατασκήνωση στην Πόλη - Έναρξη υποβολής αιτήσεων (20/05/2019- 07/06/2019)

Ο Δήμος Λαρισαίων στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής και στοχεύοντας στη στήριξη και ανακούφιση των οικογενειών που δεν έχουν τη δυνατότητα διακοπών συνεχίζει και για το φετινό καλοκαίρι, το πρόγραμμα «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ».

Η Λάρισα κάνει πράξη την Πόλη που Μαθαίνει, δημιουργώντας δίκτυα και διαμορφώνοντας προγράμματα για την πόλη και τα παιδιά της, με τη συμμετοχή φορέων της πόλης, υπηρεσίες του Δήμου, Μουσεία, Αθλητικούς χώρους, Πολιτιστικές Δομές, Βιβλιοθήκες, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που θα έχουν τη δυνατότητα από 24 Ιουνίου έως 6 Σεπτεμβρίου, μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό με οργανωμένες ομάδες και διάφορα χάπενιγκς, με τη βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών, να περάσουν ένα χαρούμενο καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, να ξεκουράσουν το πνεύμα, να αναζωογονηθούν, να αναπτύξουν την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, τη φιλία, την αγάπη προς τη φύση.

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Δ/νση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, ανακοινώνεται ότι ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», από 20 Μαΐου έως 7 Ιουνίου και ώρες 08:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων (Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ’ Οικονόμων 8Α ,).

Για τα Δικαιολογητικά που απαιτούνται, πατήστε ΕΔΩ

Για το έντυπο της αίτησης, πατήστε ΕΔΩ

Για την μοριοδότηση, πατήστε ΕΔΩ

Στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», θα λειτουργήσουν τα εξής προγράμματα:
Αισθητικής Αγωγής -Θεατρικό Παιχνίδι- Κουκλοθέατρο- Λογοτεχνίας-Ζαχαροπλαστικής
Σκάκι-Φυσικές Επιστήμες-Μουσική-Κολύμβηση-Ελεύθερο ψυχαγωγικό παιχνίδι-
Εκδρομές ΠΙΚ ΝΙΚ-Γνωρίζω την Πόλη μου και την ιστορία της-Θερινός Κινηματογράφος-Καραγκιόζης-Ρομποτική- Κηπουρική-Ανακύκλωση

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε τρεις περιόδους:

 • 24 Ιουνίου – 12 Ιουλίου
 • 15 Ιουλίου – 2 Αυγούστου
 • 16 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου

και θα υλοποείται από 07:30 π.μ. – 15:00 μ.μ., στα εξής σημεία της πόλης:

 • 5ο Δημοτικό Σχολείο (Χρυσοχόου 2 – Άγιος Κωνσταντίνος)
 • 33ο Δημοτικό Σχολείο (Αρβανιτοπούλου & Σκόπιας 1-Νέα Σμύρνη)
 • 19ο Δημοτικό Σχολείο (Ακαρνανίας 32 – Χαραυγή)
 • 25ο Δημοτικό Σχολείο (Νεάπολη)
 • 4ο Δημοτικό Σχολείο (Κουμουνδούρου 17-19)
 • 44ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ. Λαύρας 22-Ν. Πολιτεία)
 • 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης (Κουλουψούζη 25)
 • 12ο Δημοτικό Σχολείο (Αρκαδίου 38 –Άγιο Γεώργιο)
 • 14ο Δημοτικό Σχολείο (Γερουλάνου 2 – Ιπποκράτης)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410680249, 2410680251, 2410680205

   

07-05-2019
Εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Λαρισαίων Απογευματινή Ζώνη & Αύγουστο (13/05/2019 έως 07/06/2019)

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους γονείς για την υποβολή αιτήσεων νηπίων και βρεφών στους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το έτος 2019-2020.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο χρονικό διάστημα από 13/05/2019 έως 07/06 /2019 για παιδιά που γεννήθηκαν από 1/1/2016 έως 31/3/2019 και συγκεκριμένα υποβάλλονται για:

 • Την πρωϊνή ζώνη στους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς (δυνατότητα προτίμησης 5 παιδικών σταθμών)
 • Την απογευματινή ζώνη σε τρείς Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς 1ος-5ος-7ος

Χωριστή αίτηση υποβάλλεται για τα παιδιά που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο καλοκαιρινό τμήμα του Αυγούστου, ηλικίας από 6 μηνών έως 5 ετών για τους Παιδικούς Σταθμούς 1ος-5ος με δυνατότητα και παιδιών που δε φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
1. Αίτηση και έντυπο μοριοδότησης
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης –αυταπάγγελτη αναζήτηση.
3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του πατέρα
4. Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας.
5. Βεβαίωση εργασίας των γονέων από τον εργοδότη

 • για υπαλλήλους στον ιδιωτικό τομέα τεκμηριωμένη με ένσημα
 • για τους ελεύθερους επαγγελματίες βεβαίωση ενεργούς επιχείρησης με τελευταία ημερομηνία έναρξης εργασίας 30/4/2019

6. κάρτα ανεργίας σε ισχύ του γονέα ή και των γονέων που είναι άνεργοι
7. Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
8. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που θεωρείται απαραίτητο ( μονογονεϊκή οικογένεια, γονέας που εκπληρώνει τη στρατιωτική του υποχρέωση, φοιτητής, ΑΜΕΑ).

Ο Δήμος Λαρισαίων με σεβασμό στο γονέα θα συνεχίσει και φέτος την επιλογή των παιδιών με διαφάνεια, εφαρμόζοντας για 5η συνεχή χρονιά, το σύστημα μοριοδότησης.
Η αίτηση με τα επισυναπτόμενα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται τις ώρες 08:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στους εξής Παιδικούς Σταθμούς:

1ο Π.Σ. ΑΙΟΛΟΥ 2
2ο Π.Σ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2 (ΝΕΑΠΟΛΗ)
3ο Π.Σ. ΣΚΟΥΦΑ 21
4ο Π.Σ. ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΖΗΛΟΥ & ΑΝΩΝΥΜΟΥ (ΤΟΥΜΠΑ)
5ο Π.Σ. ΡΟΥΣΒΕΛΤ 46
6ο Π.Σ. ΣΙΦΝΟΥ & ΕΧΕΚΡΑΤΙΔΟΣ - ΝΕΡΑΪΔΑ
7ο Π.Σ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ 62 , ΦΙΛ/ΠΟΛΗ
9ο Π.Σ. ΜΠΑΣΔΕΚΗ 45
10ο Π.Σ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ 7
11ο Π.Σ. ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ & ΛΑΓΟΥ
13ο Π.Σ. ΑΙΟΛΟΥ 4
14ο Π.Σ. ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ 2, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
15ο Π.Σ. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ & ΑΝΩΝΥΜΗΣ, Ν. ΣΜΥΡΝΗ
17ο Π.Σ. ΜΙΑΟΥΛΗ 14
18ο Π.Σ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
20ο Π.Σ. 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ
24ο Π.Σ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
25ο Π.Σ. ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ & ΑΝΩΝΥΜΟΥ, Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης θα αναρτηθούν στο site του Δήμου και στα γραφεία της Δ/νσης.
Θα ακολουθήσει περίοδος ενστάσεων 7 εργάσιμων ημερών αριθμούμενη από την ημερομηνία ανάρτησης των προσωρινών πινάκων.


Οι οριστικοί πίνακες επιλογής παιδιών θα αναρτηθούν στο site του Δήμου και στα γραφεία της Δ/νσης.

Για την ανακοίνωση σε μορφή pdf, πατήστε ΕΔΩ

Για το πληροφοριακό δελτίο εγγραφής νηπίων (2019-2020), πατήστε ΕΔΩ

Για την αίτηση εγγραφής (2019-2020), πατήστε ΕΔΩ

Για την αίτηση εγγραφής (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ) (2019-2020), πατήστε ΕΔΩ

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής (2019-2020), πατήστε ΕΔΩ

Για την μοριοδότηση (2019-2020), πατήστε ΕΔΩ

 

Πρόσφατα Νέα - Ανακοινώσεις

27-05-2019
Διεύθυνση Αμαξοστασίου - Κατάθεση προσφορών ανταλλακτικών

Για το κείμενο της πρόσκλησης, πατήστε ΕΔΩ

27-05-2019
“Ένας Μύλος, μια ιστορία” από το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων

Το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2019, εφάρμοσε με επιτυχία σε σχολικές ομάδες, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ένας Μύλος, μια ιστορία”.

Μαθητές από το 20ο και το 21ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, άκουσαν την ιστορία του αλευρόμυλου και έμαθαν τα ... μυστικά του κτιρίου και της παραγωγής!

Κάθε παιδί κατασκεύασε το δικό του χάρτινο ομοίωμα του Μύλου του Παππά με κόλλα, ψαλίδι και φαντασία!

 

    

27-05-2019
«Ένα Μουσείο για όλους» - Το Λαογραφικό Μουσείο στο 1ο Δ.Α.Δ. Λάρισας

Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και της νέας περιοδικής έκθεσης «Λάρισα 1950-1985: Η Εφημερίδα Ελευθερία αφηγείται», υλοποίησε εκτός των τειχών βιωματικό εργαστήριο για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Οι άνθρωποι του Μουσείου επισκέφθηκαν το 1ο Δ.Α.Δ. Λάρισας, όπου πραγματοποίησαν το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βάζω στην εφημερίδα τη δική μου γελοιογραφία».
Τα παιδιά χρωμάτισαν γελοιογραφίες και τις κόλλησαν στην εφημερίδα, ενώ στο τέλος σφράγισαν τον τίτλο της δημιουργώντας έτσι το δικό τους μοναδικό πρωτοσέλιδο.

Οι δράσεις αυτές έχουν σκοπό να συντελέσουν στην ανάπτυξη της αυτοαντίληψης και των δεξιοτήτων των παιδιών, στην αυτενέργεια, στην αυτονομία τους και στην ανάπτυξη της κοινωνικότητάς τους. μέσω της αλληλεπίδρασης μεταξύ τους, με τους εμψυχωτές του προγράμματος και τα μουσειακά αντικείμενα.
Επίσης, στη διέγερση του ενδιαφέροντος και της προσοχής τους και στην καλλιέργεια του συναισθηματικού τους κόσμου.

Η συνεργασία με το 1ο ΔΑΔ Λάρισας, εντάσσεται στο πνεύμα της δράσης του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας«Ένα Μουσείο για όλους», μιας δράσης που αφορά στη γνωριμία και επικοινωνία του Μουσείου με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ΑμεΑ.

Στο πρόγραμμα «Βάζω στην εφημερίδα τη δική μου γελοιογραφία» συμμετείχε και η Ε΄ τάξη του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

 

                               

27-05-2019
Η Παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Ταχυδρομείου

Η Παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης σε συνεργασία‭ ‬με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο των μουσικών στο δρόμο που η Αντιδημαρχία έχει καθιερώσει, θα ερμηνεύσει στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική σχολή, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 9:00 το βράδυ, έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Οικονόμου.

Συνοδεύουν στο πιάνο η κ. Ιωάννα Σιοπούδη, στο μπουζούκι ο κ. Αθανάσιος Κατσαρός και ο Μηνάς Σιμιτσής και στα κρουστά ο Αλέξανδρος Σιμόπουλος.
Περιμένουμε όλους τους συμπολίτες, να εμψυχώσουν τα παιδιά μας στην όμορφη και δημιουργική συνάμα προσπάθειά τους.

Άγιος Νικόλαος, Ζωντανή Ενορία- Αληθινή Συντροφιά!

24-05-2019
Ενημέρωση δικαστικών αντιπροσώπων

Για το έγγραφο της Περιφέρειας Θεσσαλίας πατήστε ΕΔΩ

24-05-2019
Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Πέμπτη 30/05/2019, ώρα 12:30

Για το κείμενο της πρόσκλησης, πατήστε ΕΔΩ

24-05-2019
Διεύθυνση Αμαξοστασίου - Προμήθεια επίσωτρων ελαστικών
24-05-2019
Διεύθυνση Αμαξοστασίου - Κατάθεση προσφορών ανταλλακτικών

Για το κείμενο της πρόσκλησης, πατήστε ΕΔΩ

23-05-2019
Διεύθυνση Αμαξοστασίου - Κατάθεση προσφορών ανταλλακτικών

Για το κείμενο της πρόσκλησης, πατήστε ΕΔΩ

23-05-2019
Ανακοίνωση προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους, αναφορικά με τις εκλογές της 26ης Μαϊου

 ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ 12:00 ΕΩΣ 22:00

ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ 08:00 ΕΩΣ 14:00

 

 

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ Α:

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΟΡΟΦΟ

 

 

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ Β:

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 215 και 347:

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΟΡΟΦΟ 

 

22-05-2019
ΔΕΥΑΛ - Διακοπή Νερού (Πέμπτη 23/05/2019, ώρα 09:00-15:00)

Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 23 Μαΐου και από ώρα 9:00 μέχρι 15:00 θα γίνει διακοπή νερού λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου ύδρευσης στις παρακάτω οδούς:

 • Κ. Καραμανλή (από Σαμουηλίδου μέχρι Καλλιόπης)
 • Σαμουηλίδου
 • Διγενή (από Καραμανλή μέχρι Καλλιόπης)

22-05-2019
Διεύθυνση Αμαξοστασίου - Κατάθεση προσφορών ανταλλακτικών

Για το κείμενο της πρόσκλησης, πατήστε ΕΔΩ

22-05-2019
Πρόγραμμα ψηφοφορίας Δημοτικών εκλογών, Περιφερειακών εκλογών και Εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαϊου 2019
22-05-2019
Διεύθυνση Αμαξοστασίου - Κατάθεση προσφορών ανταλλακτικών

Για το κείμενο της πρόσκλησης, πατήστε ΕΔΩ

22-05-2019
Εθελοντές για το Φεστιβάλ Πηνείου

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων καλεί όσους πολίτες έχουν διάθεση και μεράκι, να συμβάλλουν στη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Πηνειού 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Ιουνίου στην κοίτη του ποταμού.

Οι εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα www.festivalpineiou.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα μέχρι τις 7 Ιουνίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 614449 (Μύλος του Παππά, κεντρικό κτήριο).

Οι εθελοντές αποτελούν την καρδιά κάθε μεγάλης διοργάνωσης. Το Φεστιβάλ Πηνειού είναι μια πολυεπίπεδη διοργάνωση που αποτελείται από καλλιτεχνικά δρώμενα και αθλητικές δράσεις που γίνονται παράλληλα.

Μέσα από την εθελοντική συμμετοχή, εκτός από τη χαρά της συνεργασίας και της προσφοράς, αποκτάς και την ενδιαφέρουσα εμπειρία των παρασκηνίων.

Το σύνθημα της συμμετοχής είναι «Κάνε αυτό το ταξίδι δικό σου!».

 

                                      

 

Δήμος Λαρισαίων

Σχεδιάζουμε

μία σύγχρονη πόλη, που κάθε πολίτης θα χαίρεται να ζει σε αυτή

Αναπτύσσουμε

κοινωνικές υποδομές και υπηρεσίες για τους πολίτες και τους επισκέπτες

Δίνουμε έμφαση

στην παιδεία, τον πολιτισμό και στην ενίσχυση των θεσμών

Υλοποιούμε

έργα υποδομών που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της πόλης

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
Fax: 2410 250 372
E-mail: protokolo@larissa-dimos.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1

Copyright © 2016 Δήμος Λαρισαίων | Sitemap | Δημιουργία Ιστοσελίδας ITBIZ